Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care studiază şi tratează bolile sistemului venos, arterial şi limfatic.

Medicii chirurgi vasculari diagnostichează și vindecă prin operaţii bolile vaselor sangvine din următoarele domenii specifice chirurgiei vasculare: flebologie și limfologie, chirurgie arterială periferică, chirurgia accesului vascular.

Toate serviciile Stabilește o programare

Ecografia in chirurgie vasculară

Principala investigație preoperatorie pentru operația de varice este ecografia Doppler venoasă, care distinge între boala varicoasă și venectazii sau vene reticulare și orientează chirurgul spre o intervenție precisă, cu cicatrici minime și rezultate certe.

Ecografia (uneori denumită pe scurt eco doppler) este un test sau o analiză unde se folosesc ultrasunete, ce oferă imagini precise ale vaselor de sânge, a structurii și dimensiunilor lor. Ecografia Doppler măsoara fluxul de sânge (direcția, viteza, volumul) din artere sau vene. Face parte din examinarea normală ecografică și nu presupune nici o pregătire suplimentară din partea pacientului.

Chirurgie vasculară

Servicii

  • Pachet 1: consultație + eco doppler unilateral
  • Pachet 2: consultație + eco doppler bilateral
  • Consultație – interpretare angio / CT
  • Referat
  • Control
  • Control (1-4 săptămâni)

Doctori

Dr. Lucian Iacob – medic specialist chirurgie vasculară

Dr. Marin Sapaniuc – medic specialist chirurgie vasculară

Dr. Bogdan Olaru – medic specialist chirurgie vasculară

Programare online

Poți să verifici cu ușurință programul clinicii, iar apoi să te programezi online, completând un formular simplu.

Vă rugăm să respectați indicațiile personalului medical al centrului nostru cu privire la protocoalele interne de igienă, dezinfecție și evitare a aglomerației.

Programează-te acum Verifică program