Serviciile noastre.

Analizele medicale sunt mijloace frecvent fosite, fie pentru un control de rutină al stării de sănătate, fie pentru a diagnostica și urmări evoluția unor boli sau pentru confirmarea abilității individului de a face anumite lucruri precum obținerea unui permis auto, căsătorie ori donarea de sânge.

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi aparatul circulator. Bolile inimii şi ale vaselor de sânge sunt diagnosticate şi tratate de către medicii cardiologi.

Chirurgia generală este specialitatea ce se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor chirurgicale ale abdomenului precum şi a altor afecţiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităţi, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecţiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică…

Chirurgia toracică este ramură chirurgicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare, pleurale, de perete toracic, traheobronsice, mediastinale, esofagiene, pericardice și diafragmatice, dar și ale regiunilor de graniță – cervico-toracică și toraco-abdominală.

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care studiază şi tratează bolile sistemului venos, arterial şi limfatic.

Specialitatea medicală Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice studiază şi tratează bolile nutritive şi tulburările metabolice asociate acestora.

Ecografia (denumită și sonografie sau ultrasonografie) este o metodă de diagnostic care utilizează ultrasunetele, în scopul generării de imagini de la nivelul corpului uman.

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia.

Medicina internă este una dintre cele mai importante și mai vaste ramuri ale medicinii. Este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

Nefrologia este o ramură a medicinei interne și se ocupă cu studiul funcției rinichilor și a bolilor de rinichi.

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.

Oftalmologia este o ramura a medicinii care se ocupă cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul și structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele și sistemul lacrimar.

Oncologia este un domeniu al științei medicale, care se ocupă de studierea etiologiei, patogenezei, diagnosticului, clinicii, tratamentului, abilitării și profilaxiei cancerului, la baza căreia stau metodele chirurgicale, radiologice și medicamentoase de tratament, efectuând în același timp elaborarea și perfecționarea lor.

Ortopedia tratează afecţiunile congenitale sau dobândite ale aparatului locomotor şi ale coloanei vertebrale (oase, articulaţii, ligamente, tendoane şi muşchi).

Pneumologia este o ramură a medicinei care studiază aparatul respirator (plămânii, bronhiile, pleura) în condiții normale și patologice, incluzând depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator (boli pulmonare, bronșice, pleurale și ale mediastinului), prin mijloace nechirurgicale.

Psihologia este știinta exactă a minții și comportamentului uman.

Radiologia intervențională este o specialitate noua, o ramura a radiologiei care asigură proceduri chirurgicale minime sub îndrumare imagistică (angiografie, tomografie computerizată sau ultrasonografie) și fără intervenție chirurgicală deschisă sau sală de operații.

Piciorul diabetic este o complicație a diabetului care poate să apară la orice pacient ca rezultat direct al diabetului zaharat.

Urologia este specialitatea care care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului renourinar masculin și feminin (rinichi, uretere, vezică urinară, uretră) și pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată și penis).