Servicii

Serviciile noastre.

Descoperă specialitățile Stabilește o programare
Chirurgie vasculară

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care studiază şi tratează bolile sistemului venos, arterial şi limfatic.

Analize Medicale

Analizele medicale sunt mijloace frecvent fosite, fie pentru un control de rutină al stării de sănătate, fie pentru a diagnostica și urmări evoluția unor boli sau pentru confirmarea abilității individului de a face anumite lucruri precum obținerea unui permis auto, căsătorie ori donarea de sânge.

stetoscop
Cardiologie

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi aparatul circulator. Bolile inimii şi ale vaselor de sânge sunt diagnosticate şi tratate de către medicii cardiologi.

Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea ce se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor chirurgicale ale abdomenului precum şi a altor afecţiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităţi, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecţiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică…

Chirurgie toracică

Chirurgia toracică este ramură chirurgicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare, pleurale, de perete toracic, traheobronsice, mediastinale, esofagiene, pericardice și diafragmatice, dar și ale regiunilor de graniță – cervico-toracică și toraco-abdominală.

Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Specialitatea medicală Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice studiază şi tratează bolile nutritive şi tulburările metabolice asociate acestora.

Ecografie

Ecografia (denumită și sonografie sau ultrasonografie) este o metodă de diagnostic care utilizează ultrasunetele, în scopul generării de imagini de la nivelul corpului uman.

Endocrinologie

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia.

Gastroenterologie

Cauți un medic gastroenterolog competent în Suceava care să te ajute cu un diagnostic și tratamentul potrivit? Ai nevoie de un control de rutină sau dorești să descoperi dacă afecțiune ta este de competența gastroenterologului?

Medicină internă

Medicina internă este una dintre cele mai importante și mai vaste ramuri ale medicinii. Este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

Nefrologie

Nefrologia este o ramură a medicinei interne și se ocupă cu studiul funcției rinichilor și a bolilor de rinichi.

Neurologie

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.

Nutriție și Dietetică

Căutai un nutriționist bun în Suceava sau Fălticeni? Îți dorești să slăbești cu ajutor specializat sau să crești greutatea ta urmând un plan alimentar corect? Sau pur și simplu, dorești să faci o schimbare pentru tine și corpul tău învățând să faci alegeri mai sănătoase și mai echilibrate?

Ortopedie

Ortopedia și traumatologia reprezină acea specialitate medicală ce are drept scopuri identificarea, diagnosticarea, recuperare, prevenirea și stabilirea tratamentului și a modalităților de recuperare a afecțiunilor congenitale, dobândite, traumatice și netraumatice ale aparatului locomotor.

Pneumologie

Pneumologia este o ramură a medicinei care studiază aparatul respirator (plămânii, bronhiile, pleura) în condiții normale și patologice, incluzând depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator (boli pulmonare, bronșice, pleurale și ale mediastinului), prin mijloace nechirurgicale.

Psihologie

Psihologia este știinta exactă a minții și comportamentului uman.

Radiologie intervențională

Radiologia intervențională este o specialitate noua, o ramura a radiologiei care asigură proceduri chirurgicale minime sub îndrumare imagistică (angiografie, tomografie computerizată sau ultrasonografie) și fără intervenție chirurgicală deschisă sau sală de operații.

Reumatologie

Cauți un medic reumatolog bun în Suceava sau Fălticeni? Experimentezi dureri localizate la nivelul articulațiilor sau dureri musculare? Descoperă exact cauza și trateaz-o programând o consultație la medicul nostru reumatolog, Dr. Mihaela Pînzaru.

Servicii îngrijire picior

Piciorul diabetic este o complicație a diabetului care poate să apară la orice pacient ca rezultat direct al diabetului zaharat.

Urologie

Urologia este specialitatea care care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului renourinar masculin și feminin (rinichi, uretere, vezică urinară, uretră) și pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată și penis).