Serviciile noastre.

Analizele medicale sunt mijloace frecvent fosite, fie pentru un control de rutină al stării de sănătate, fie pentru a diagnostica și urmări evoluția unor boli sau pentru confirmarea abilității individului de a face anumite lucruri precum obținerea unui permis auto, căsătorie ori donarea de sânge.

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi aparatul circulator. Bolile inimii şi ale vaselor de sânge sunt diagnosticate şi tratate de către medicii cardiologi.

Chirurgia generală este specialitatea ce se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor chirurgicale ale abdomenului precum şi a altor afecţiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialităţi, ce necesită tehnici speciale cum ar fi traumatisme, afecţiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine, neurochirurgicale, chirurgie oncologică…

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care studiază şi tratează bolile sistemului venos, arterial şi limfatic.

Specialitatea medicală Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice studiază şi tratează bolile nutritive şi tulburările metabolice asociate acestora.

Ecografia (denumită și sonografie sau ultrasonografie) este o metodă de diagnostic care utilizează ultrasunetele, în scopul generării de imagini de la nivelul corpului uman.

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia.

Medicina internă este una dintre cele mai importante și mai vaste ramuri ale medicinii. Este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

Nefrologia este o ramură a medicinei interne și se ocupă cu studiul funcției rinichilor și a bolilor de rinichi.

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.

Obstetrica ginecologia reprezintă o specialitate medicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a întregului organism, al proceselor biologice legate de  reproducere  și tratamentul stărilor patologice din sfera genital și supravegherea femeii în perioada sarcinii, a nașterii, dar și postpartum.

Oftalmologia este o ramura a medicinii care se ocupă cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul și structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele și sistemul lacrimar.

Ortopedia tratează afecţiunile congenitale sau dobândite ale aparatului locomotor şi ale coloanei vertebrale (oase, articulaţii, ligamente, tendoane şi muşchi).

Psihiatria este o ramură a științelor medicale care se ocupă cu identificarea cauzelor, diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor psihice, precum și de reinserția socială și redarea calității vieții pacienților cu maladii mintale.

Psihologia este știinta exactă a minții și comportamentului uman.

Piciorul diabetic este o complicație a diabetului care poate să apară la orice pacient ca rezultat direct al diabetului zaharat.

Radiologia intervențională este o specialitate noua, o ramura a radiologiei care asigură proceduri chirurgicale minime sub îndrumare imagistică (angiografie, tomografie computerizată sau ultrasonografie) și fără intervenție chirurgicală deschisă sau sală de operații.

Urologia este specialitatea care care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului renourinar masculin și feminin (rinichi, uretere, vezică urinară, uretră) și pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată și penis).