Informații despre serviciile noastre.

Cardiologia este ramura medicinei care studiază inima şi aparatul circulator. Bolile inimii şi ale vaselor de sânge sunt diagnosticate şi tratate de către medicii cardiologi.

Chirurgia vasculară este specialitatea medicală care studiază şi tratează bolile sistemului venos, arterial şi limfatic.

Specialitatea medicală Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice studiază şi tratează bolile nutritive şi tulburările metabolice asociate acestora.

Ecografia (denumită și sonografie sau ultrasonografie) este o metodă de diagnostic care utilizează ultrasunetele, în scopul generării de imagini de la nivelul corpului uman.

Endocrinologia este ramura medicinei care studiază sistemul endocrin şi afecţiunile hormonale asociate acestuia.

Ginecologia este ramura medicinei care se ocupă cu fiziologia și tratarea afecțiunilor aparatului genital feminin.

Medicina internă este una dintre cele mai importante și mai vaste ramuri ale medicinii. Este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe interne.

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.

Oftalmologia este o ramura a medicinii care se ocupă cu tratarea bolilor organului vederii, ceea ce include ochiul și structurile din jurul ochiului, cum ar fi pleoapele și sistemul lacrimar.

Ortopedia tratează afecţiunile congenitale sau dobândite ale aparatului locomotor şi ale coloanei vertebrale (oase, articulaţii, ligamente, tendoane şi muşchi).

Psihologia este știinta exactă a minții și comportamentului uman.

Podiatria este o ramură medicala dedicata studiului, diagnosticului și tratamentului medical și chirurgical al tulburărilor piciorului, gleznei și extremităților inferioare.

Radiologia intervențională este o specialitate noua, o ramura a radiologiei care asigură proceduri chirurgicale minime sub îndrumare imagistică (angiografie, tomografie computerizată sau ultrasonografie) și fără intervenție chirurgicală deschisă sau sală de operații.

Urologia este specialitatea care care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului renourinar masculin și feminin (rinichi, uretere, vezică urinară, uretră) și pe sistemul reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată și penis).