Analize Medicale

Analizele medicale sunt mijloace frecvent fosite, fie pentru un control de rutină al stării de sănătate, fie pentru a diagnostica și urmări evoluția unor boli sau pentru confirmarea abilității individului de a face anumite lucruri precum obținerea unui permis auto, căsătorie ori donarea de sânge.

Toate serviciile Stabilește o programare

Tipuri de analize medicale

În funcție de proba recoltată, analizele pot fi: analize de sânge, analiza lichidelor biologice, analize de urină, analiza lichidului seminal, analiza lichidului amniotic, analiza țesuturilor, analiza secrețiilor, analize serologice, hematologice, toxicologice, microbiologice sau analize de biologie moleculară.

Interpretarea analizelor se face de către medicul de familie sau medicul specialist.

În general, rezultatul analizelor sunt destul de exacte, însă pot exista situații în care acestea sa fie deformate de anumiți factori. Într-o asemenea situație, medicul poate cere repetarea analizelor la un interval de timp.

Analize Medicale la ICD

Recomandari legate de analizele medicale

Recomandarile clinicii ICD legate de efectuarea analizelor medicale.

Este recomandat ca analizele să fie realizate dimineața, pe stomacul gol, după ce ați respectat următoarele reguli:

  • nu se consumă alcool cu o seară înainte de analize;
  • nu se practică sport în dimineața respectivă;
  • nu se fumează și nu se consumă cafea înainte de recoltare;
  • pacientul se va odihni suficient înainte de recoltare, astfel încât nivelul de cortizol și alți hormoni să nu fie afectat de lipsa somnului.

În parteneriat cu REGINA MARIA, lider pe piața locală de servicii de diagnostic de laborator, în cadrul clinicilor noastre din Suceava și Fălticeni avem puncte de recoltare pentru analize medicale.

Recoltarea analizelor se face în siguranță, cu grijă și profesionalism.

Vă așteptăm cu o gamă largă de teste și analize conform condițiilor de recoltare, de luni până vineri, între orele 8:00 și 13:00.

Programare online

Poți să verifici cu ușurință programul clinicii, iar apoi să te programezi online, completând un formular simplu.

Vă rugăm să respectați indicațiile personalului medical al centrului nostru cu privire la protocoalele interne de igienă, dezinfecție și evitare a aglomerației.

Programează-te acum Verifică program