Gastroenterologie

Cauți un medic gastroenterolog competent în Suceava care să te ajute cu un diagnostic și tratamentul potrivit? Ai nevoie de un control de rutină sau dorești să descoperi dacă afecțiune ta este de competența gastroenterologului?

Toate serviciile Stabilește o programare

Gastroenterologie Suceava

Dacă experimentezi simptome de reflux, arsuri pe esofag sau arsuri la stomac, gust amar/acru sau greață, vărsături, dureri abdominale, tulburări de tranzit (diaree, constipație), balonare, oboseală continuă deși dormi suficient, scădere ponderală neintenționată, sângerări în scaun, dificultăți la înghițire, vărsături cu sânge, analize ale ficatului sau pancreasului cu valori modificate, este necesar să te adresezi medicului gastroenterolog.

Gastroenterologia este specialitatea medicală ce are în vedere prevenirea, identificarea, diagnosticarea și tratarea bolilor tubului digestiv și ale organelor anexe: esofag, stomac, duoden, intestinul subțire, colon, ficat, vezica biliară, pancreas.

Gastroenterologie la Clinica ICD

Afecțiuni ce țin de aria Gastroenterologiei

Programare la Clinica ICD Suceava

La clinica ICD din Suceava te poți programa la dr. Iulia-Codrina Hartie (Postolache), medic specialist gastroenterolog cu competențe în endoscopie digestivă și ecografie generală.

Servicii Gastroenterologie Suceava

  • Consultatie gastroenterologie  
  • Control  gastroenterologie 
  • Ecografie abdominală 
  • Interpretare analize 
  • Referat medical

Consultații Gastroenterologie în regim privat

Pentru a beneficia de o consultație în regim privat la medicul gastroenterolog veți avea nevoie de următoarele documente:

  • buletinul de identitate
  • documente medicale.

Programează cu încredere o consultație la medicul gastroenterolog din cadrul clinicii noastre!

Programare online

Poți să verifici cu ușurință programul clinicii, iar apoi să te programezi online, completând un formular simplu.

Vă rugăm să respectați indicațiile personalului medical al centrului nostru cu privire la protocoalele interne de igienă, dezinfecție și evitare a aglomerației.

Programează-te acum Verifică program