Stimați pacienți, în vederea așigurării aplicării și respectării prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, începînd cu data de 25 mai 2018 centrul medical INTERCARDIODIAB SRL va solicita fiecărui pacient Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Decizia de a utiliza serviciile noastre medicale necesită consimțământul pacientului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, fiecare pacient va semna acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ștergere a datelor, restricționare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului inainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în fața unei autorități de supraveghere.

Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *